Munka közben

Egy éve a Flancos márka arca

Sziasztok!

Márciusban volt egy éve, hogy a Flancos márkával együtt dolgozhatom, ennek örömére gondoltam bemutatom Nektek őket. 🙂 Az elmúlt időszak alatt elég sokat fotóztam velük, kisebb kihagyással, az indiai utam miatt, de ettől függetlenül, nagyon jól összeszoktunk és szuperek a közös munkák. Hozzájuk például, egy fotós ajánlásával kerültem. Ezért is mondom mindig azoknak, akik a modellkedéssel kapcsolatban írnak nekem, hogy a kapcsolatrendszer kiépítése nagyon fontos. Erről is hamarosan írok majd Nektek, ahogy Instagramon is ígértem. 🙂 Na, de térjünk is vissza a Flancos márkához.

Arra gondoltam, hogy az elmúlt egy év kampányképeivel mutatom be őket. Az ő székhelyük Ajkán van, emiatt rengeteg gyönyörű helyet ismertem meg arrafelé az elmúlt időszakban, mert mindig különböző városokban készítjük a kampányképeket. Ezekből láthattok most párat.

A Flancos márka egy családi vállalkozás. Mindig szuper a hangulat, megvan mindenkinek a feladata és gördülékenyen halad a fotózás. Olyan jó látni azt a profizmust, ahogy ők dolgoznak, nagyon inspiráló. Olaszországból szállítják a termékeiket és minden hónapban van új kollekciójuk, érdemes megnézni a webshopjukat, ahol a szuper len anyagokból rengeteget találni a nyári időszakban, plusz még sok akcióval is kedveskednek mindig a vásárlóik felé. Talán az egyik névjegyük a len termékek. Mi lenne jobb a forró nyári napokon, mint a len ruhák viselése, ami kényelmes, mivel a természetes anyagok mindig jobb érzetet biztosítanak. Tavaly, amikor Indiába utaztam kaptam tőlük len nadrágot és ingeket. El sem tudom mondani, mennyit hordtam őket. 🙂 Vannak visszatérő fazonjaik, biztos lesznek ebben az évben is, már alig várom. 🙂


Werk videókat is szoktak készíteni, amiket itt meg is nézhettek.

Remélem lesz második évfordulónk is, amit ünnepelhetünk és még több a csodás fotózásunk lesz együtt.

Puszi,

Brigi

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.