Munka közben

Balatonfüred Concours d’Elegance

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyi időre eltűntem, de nagyon sok munkám volt és emiatt sajnos nem volt időm írni nektek.
Most viszont akadt némi időm, és ezt kihasználva szeretnék nektek a Balatonfüreden megrendezett, múlt hétvégi eseményről, a IV. Balatonfüred Concours d’Elegance-ról írni, ahol a Katti Zoób divatház legújabb kollekcióját mutattuk be 5 kisebb bemutató keretében.

Ez egy Oldtimer show és már negyedik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden. Természetesen a világon sok ilyen fesztivál van, de Magyarországon ez a legnagyobb. Ebben az évben több mint 50 autó vett részt az eseményen. Sosem voltam igazi ‘autók szerelmese’ típus, de ezek a járművek tényleg gyönyörűek. Számomra az az igazán érdekes, hogy egy-két darab mennyi mindent megélt, mind egy kis darab a múltból.
Nagy szerencsémre én az első alkalom óta dolgozom ezen a rendezvényen, így látom, hogy négy év alatt mennyit fejlődött, és mennyivel több autót hoznak el ide, Európa több országából, hogy mi is megcsodálhassuk őket.

Ez a munka számomra kicsit több volt mint 5 divatbemutató. Nem tudom tudjátok-e, de én a modellkedés mellett grafikusként dolgozom, méghozzá a Katti Zoób divatházban. Mivel a márka is részt vesz ennek az eseménynek a lebonyolításában, ezért beleláttam a háttér munkálatokba, és sok grafikai anyagot én készíthettem el. A másik feladatom pedig a modellek leszervezése volt, persze könnyű dolgom volt, mert össze tudtam szervezni egy igazán profi csapatot akikkel mindig együtt dolgozik a márka. 6-an voltunk modellek, mind jól ismerjük egymást ezáltal jól tudtunk együtt dolgozni. A koreográfiát is mi találtuk ki a bemutatókra.

Minden kollekciót egy adott autó ihletett meg. 
Az öt kis bemutatón kívül még fotózkodtunk is, mindig az aktuális autóhoz megálmodott kollekcióban. Szerencsénkre nagyon jó idő volt aznap, úgyhogy szép fényeink voltak a fotózkodáshoz is.

A legújabb kollekciója Katinak teljesen elragadott. Ezek a kötött autó mintás pulóverek egyszerűen csodásak. A tavaszi vidámság árad belőlük. Ti mit gondoltok? A jó hírem pedig az, hogy hamarosan elérhetőek lesznek a webshopban is, de addig is meg lehet őket venni a Katti Zoób Divatház szalonjában személyesen is.

Remélem tetszett nektek a legújabb bejegyzésem.

Brigi

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük