Munka közben

Daalarna Fashion Show 2017

Sziasztok!

Egy általam készített videóban mutatom be nektek, hogy milyen egy modell szemszögéből egy ilyen rangos shown résztvenni.

Ma egy igazán különleges bejegyzéssel készültem nektek. Egy általam készített videóban szeretném bemutatni a show napját, a reggeli készületektől kezdve a bemutatóig.

Benes Anita márkáját, a Daalarná-t már elég jól ismerem és igazán közel áll hozzám, hiszen nem csak a bemutatón veszek részt most már negyedik éve hanem, ahogy azt már egy régebbi bejegyzésemben is említettem, én vagyok harmadik éve a márka fitting modellje is. Ezzel van szerencsém belelátni a kollekciók létrehozásának folyamatába, elejétől a végéig, mígnem az bemutatásra kerül.

Sőt, ebben az évben a Paradise kollekció arca is lehettem, valamint szerepelhettem a katalógusban is. Nagyon hálás vagyok Anitának, hogy ezen a bemutatón én zárhattam a show-t. El sem tudom mondani mennyire boldog voltam, amikor én kaptam a záróruhát, és onnantól kezdve még inkább vártam a bemutató napját.

A Daalarna igazán magas színvonalú bemutatót rendez minden évben és rengetegen jönnek el. Most is mindkét show-t több mint ezren nézték meg.

A kifutó ebben az évben most a nézőkkel egy magasságban helyezkedett el, emiatt különleges volt, hogy lehetett hallani a vendégek hangját ahogy azt mondják: “Úristen de szép ez a ruha!, Azt is nézd, de szép! Az a csipke is gyönyörű!”Nagyon sokat tudnék írni erről a munkámról, de most azt szeretném, ha a videó mesélné el, milyen is volt az a napom. Remélem tetszeni fog mindenkinek.

 

A videót megtaláljátok itt.

Jó szórakozást!

Brigi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük