Munka közben

Az év első munkája

Heavy Tools kampány fotózásom.
Nagyon boldog vagyok, mert ez az év számomra egy nagyobb felkéréssel kezdődött. A Heavy Tools márkával dolgozhattam most először együtt a jövő évi őszi/téli kampányukban.
Nagyon örültem neki amikor megkaptam ezt a lehetőséget és az évet egy ilyen komoly munkával kezdhettem. Remélem ez egy jó jel erre az évre nézve.
 

Egy újabb magyar márkának lehetek az arca, ami igazán nagy megtiszteltetés. Boldog vagyok, mert minden évben sikerül új kapcsolatokat építenem, ami által újabb felkéréseket kaphatok. Egyrészt ez azért fontos, mert új embereket ismerek meg, másrészt mert különböző arcomat tudom megmutatni a fotók által, ami más márkáknál is jó szempont.

Nagyon jó hangulatban telt ez a fotózás, remekül éreztem magam. A plusz jó kedvet az adta, hogy a megrendelő kérése az volt, hogy a fotókról a vidámság sugározzon. Ritka, hogy egy kampányban mosolyogni kell, de szerintem szeretik az emberek, főleg egy ilyen márkánál, ami sportos ruhákat készít, emellett persze hétköznapi öltözékeket is, de főként a laza, kényelmes darabok állnak a középpontban. Számomra a mosolygás egy kisebb kihívás volt, mert annyira nem szeretem magam a fotókon így látni, főleg ha még a fogaim is látszódnak. Ezzel ellentétben, hogyha egy fotózáson elnevetem magam, azt mindig szeretik. Nem értem miért, de mindig az a legfontosabb, hogy a megrendelő elégedett legyen. 

A fotózás két részből állt, korán reggel kezdtünk a sminkkel, hajjal, majd ezután indultunk ki a terepre. A Hármashatár-hegyre mentünk, gyönyörű volt a havas táj, ugyanakkor nagyon fagyos, hideg idő volt aznap.
Négyen voltunk modellek, két fiú, két lány. Mi lányok most mázlisták voltunk abból a szempontból, hogy a mi sminkünk, hajunk hosszabb ideig készült. A fiúkkal közben előre mentek fotózni és sokkal többet kellett fagyoskodniuk szegényeknek, mint nekünk.
Készítettünk pár image fotót kint, ezután indultunk a stúdióba folytatni a munkát. Megebédeltünk és higgyétek el, ezután a hideg után a forró leves nagyon jól esett mindenkinek.
A stúdióban nagyjából 20 öltözéket fotóztunk be fejenként, de viszonylag gyorsan haladtunk, mert mindig volt idő öltözni amíg a másikat fényképezték.
Az egész napos munka után nagyon vártam, hogy lássam a fotókat, mert kíváncsi voltam milyenek lesznek a mosolygós, nevetős, képeim és képzeljétek el, nekem is tetszettek, el sem hiszem…
Brigi

2 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük