Munka közben

FINA Vizes VB megnyitó ünnepség

Sziasztok!

Tudom elég sokára jelentkezem újra, de annyit dolgozom, hogy mindig a bejegyzés írását hagyom utoljára, ne haragudjatok rám emiatt. Ebben a bejegyzésben a FINA Vizes VB megnyitójáról szeretnék mesélni nektek.

Remélem sokan közületek néztétek, ahogy minden versenyt figyelemmel kísértetek és szurkoltatok a magyar versenyzőknek. Igazán sokat köszönhetünk nekik és büszkék lehetünk rájuk, hogy a világon a több mint 200 ország résztvevői közül a 9. legjobbak lehetünk.

A megnyitó ünnepségen én testesíthettem meg Sissi hercegnét azon az eszméletlen gyönyörű és csodálatos helyszínen, a Dunán, a Budai-várral a háttérben.

Honnan is kezdjem?
Ugye mint azt már meséltem, én a Katti Zoób Divatházban dolgozom mint grafikus, emellett pedig a modelljük is vagyok. Most már egy éve, hogy a csapat tagja lehetek, ez idő alatt pedig nagyon sokat fejlődtem. Szeretek ott dolgozni, mert beleláthatok a divat világába ebből a szemszögből is.
Majd erről egy másik bejegyzésben mesélek nektek hosszabban, mert rájöttem, hogy rengeteget tudnék írni erről is.

Térjünk is vissza a megnyitóra. Kati már jó ideje készült erre a munkára, ahol egy világ előtt mutathatott be egy igazán különleges, csak erre az alkalomra megálmodott kollekciót. 150 gyönyörű ruha készült 150 modellnek, akik az Anna-bált elevenítették fel a színpadon. Az a rengeteg gyönyörű lány azokban a csoda szép ruhákban igazán festői látványt keltettek. Büszke vagyok, hogy mindennek a részese lehettem.
Amikor Kati elkezdett ezen a projekten dolgozni, már az elején megmondta, hogy engem szeretne Sissinek. Természetesen nagy örömmel mondtam azonnal igent. El sem hittem először, hogy tényleg én lehetek majd az aki ott lehet a színpadon és egy ekkora show-ban szerepelhet. Sokat gondoltam arra a napra, hogy milyen lesz ott állni. Őszintén, csak akkor tudtam felfogni, hogy ekkora dologban vehetek részt, amikor már a helyszínen próbáltunk.

Nagyon vártam azt a hetet. Ahogy hazaértem Rómából, már bele is csöppentem a próbákba, ahol begyakoroltunk mindent, hogy az élő show-ra minden tökéletesen menjen. Nem volt könnyű feladat egy akkora uszályt magam után húzni. Szerencsére volt segítségem, méghozzá 10 gyönyörű lány, akik tartották és hozták utánam az 500 négyzetméteres uszályt. Jó párszor végig kellett vele sétálnom a színpadon, hogy érezzem, milyen ha belefúj a szél, stb. Néha visszarántott, ahogy mentem előre, de a megnyitón minden rendben ment. Amikor kiértem a színpad elejére az volt a nagy pillanat, ahogy hátulról a cipzár segítségével széthúzták az uszályt és kivitték. Amikor ott álltam pénteken a megnyitón az örök emlék marad. Nem is tudom szavakba önteni. Ha behunyom a szemem még most is vissza tudok emlékezni, mintha ott állnék. Hallom ahogy elkezdődik a Kék Duna Keringő…

Sokat próbáltunk, főleg a 150 modellel az Anna-báli jelenetet. Nem könnyű ennyi lánnyal együtt dolgozni. Nagyon szomorú és dühös tudok lenni akkor, amikor látom, hogy emberekben semmi alázat, tisztelet nincsen. Voltak akik a próbán még az első vagy második nap azt se tudták hol vannak, min fognak szerepelni. Nem figyeltek, ha beszéltek hozzájuk, ezáltal lemaradtak sok fontos információról. Természetesen ennyi lány között voltak tapasztalt és kezdő modellek is, de úgy gondolom akármelyik csoportba is tartozunk odafigyelünk és megtiszteljük azokat akik sok munkát és energiát fektettek az egész megnyitó ünnepségbe.
Fárasztó 4 nap volt, nem tagadom, de nem sokan mondhatják el magukról, hogy egy világverseny megnyitóján szerepelhetnek.

Annyira jó érzés volt, mielőtt felmentünk a színpadra meg tudtam ölelni Katit és megköszönni neki ezt a nagy lehetőséget. Miután pedig lejöttünk, láttam rajta, hogy milyen boldog, megkönnyebbült és büszke arra amit a csapattal véghez vittünk. Elég húzós pár hónap állt a Divatház mögött, de mindenki nagy büszkeséggel mesélte, hogy a részese lehetett egy ekkora eseménynek.

Miután Budapesten véget ért a mi fellépésünk mindenki sietett haza, mert másnap 9 órakor Balatonfüreden is szerepeltünk a megnyitón. A korai keléstől mindenki nagyon fáradt volt, de a reggeli megnyitó elég gyorsan eltelt. A ruhák csodásan mutattak a Balatonnal a háttérben. Miután összepakoltunk indultunk is haza és ezzel lezáródott egy nagy eseménye a divatháznak.

Életem egy fontos része marad ez a nap.
Még egyszer köszönöm szépen a megtisztelő feladatot Zoób Kattinak. Egy örök emléket adott nekem ezzel.

Remélem tetszett ez e bejegyzésem is és várjátok a következőt, ami megígérem most hamarabb jön. Sok új téma van a tarsolyomban.

Aki pedig kíváncsi Zoób Katti legújabb kollekciójára, az augusztus 19-én, Balatonfüreden megnézheti a 2017/18-as őszi-téli kollekciót. Az eseményre ITT tudtok visszajelezni.

Várlak vissza benneteket hamarosan.

Brigi

Egy hozzászólás

  • dobry sklep

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
    you make blogging glance easy. The overall look
    of your website is great, as smartly as the content material!

    You can see similar here e-commerce

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük