Munka közben

Katti Zoób Fashion Show AW/17

Sziasztok!

Újra jelentkezem, mégpedig a Katti Zoób Divatház éves nagy divatbemutatójáról írtam nektek egy kis beszámolót. Most már hagyománnyá téve 4. alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Gyógy téren ezt az eseményt, ahova ez évben egy gyönyörű kertet álmodott meg Kati, ahol bemutatásra került a legújabb 2017/18-as ősz-téli kollekció. Egy igazán fiatalos, színes, geometriával teli kollekció született. Úgy gondolom, hogy ezek között a ruhák között minden korosztály, a 20 évestől a 60 évesig, megtalálja magának a neki tetsző ruhát.

A bemutatóra való előkészületekre – itt gondolok a kollekció megtervezésére, a helyszín megtalálására, a katalógus fotózásra – most nagyon kevés időnk maradt, mivel a Vizes VB megnyitó elég sok energiát és időt elvett. De úgy gondolom, hogy ez sem volt akadály és egy eszméletlen kollekció született, amiből ez alkalommal már én is sokkal nagyobb részt vehettem ki, hogy már több mint egy éve dolgozom a márkának és ezáltal jobban megismertem Katit, a stílusát és a csapatot.

Az idei katalógust én készítettem Katival, éjszakába nyúló, hosszú munka volt, de megérte. Nem kis felelősség elkészíteni egy kiadványt, amiből 2000 darabot nyomtatnak. Nem lehet benne egy pici hiba sem.

A kollekció megtervezésére és elkészítésére nagyjából három hetünk maradt. Senki se gondolná, hogy egy 120 darabból álló kollekciót össze lehet hozni ennyi idő alatt, de nekünk ez is sikerült, mert mindenki beleadott mindent és közös csapatmunkával elértük, amit akarunk.

Térjünk is vissza a bemutatóra. A ruhapróbát két nappal előtte tartottuk, ahol minden lányra rá lett igazítva a rá eső ruhadarab. Jó érzés, amikor egy 18 éves lánynak is tetszenek a ruhák, mert ez is azt igazolja, hogy mindenki megtalálhatja a neki való darabot.

A bemutatót ez alkalommal kétszer lehetett megtekinteni (mivel vihart mondtak). Először a főpróba keretein belül, délután a sötétedő fény alatt, azután pedig a megszokott időben az esti fényekkel. Nagy szerencsénkre mindkét bemutatót meg tudtuk tartani, csak a második után jött az az igazi nyári zivatar. Konkrétan miután vége lett a bemutatónak 5 perc se kellett és az ég leszakadt.
Nagy megtiszteltetés volt, hogy én nyithattam a show-t. Az első harminc ruha a FINA Vizes VB megnyitóján bemutatott ruhák közül lett kiválasztva. Gyönyörű látvány volt, a zöld kertben ahogy a víz zöld ruhák egymás után vonultak végig.
Ezt követte az őszi-téli kollekció. A fehér-fekete és zöld színű ruhák indították a sort, miután barnák és narancssárgás ruhák következtek, végül pedig a pasztell színek zárták.  Nektek hogy tetszenek ezek a színek és a ruhák? Ha elnyerte a tetszéseteket hamarosan elérhetőek lesznek a webshopon is ahol jobban megnézhetitek őket és meg is vásárolhatjátok a nektek tetsző darabokat. Addig is még megvásárolhatóak a tavaszi-nyári kollekció ruhadarabjai.

Itt meg is tekinthetitek az egész kollekciót. Nektek melyek a kedvenceitek? Várom a véleményeteket.

 

Remélem tetszett ez a bejegyzésem és tudtam pár érdekes izgalmas információval is szolgálni. Várlak vissza titeket legközelebb is.

Brigi

37 hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük