Munka közben

Tündér egy napra

Sziasztok!

Pár hete volt egy igazán érdekes fotózásom ahol tündérré válhattam egy napra. A képek egy csodálatos tündérkerté varázsolt pusztazámori kertben készültek.
Most már harmadik alkalommal dolgozhattam Andival, a sminkessel, aki ezeket a fotózásokat megálmodja. Ezt a mostani munkát igazán közel érzi a szívéhez ezért is örülök, hogy ebben is részt vehettem. Sok-sok készület áll egy ilyen témájú fotózás előtt, de megéri a fáradságot, mert mindig mindenki elégedett az eredménnyel.

A fotózás napján korán reggel már Érden voltunk, hogy a sminkünk és hajunk is elkészüljön. Amint elkészültünk, indultunk a helyszínre, ahol Merö Péter gyönyörű ruhái vártak ránk, mintha csak erre az alkalomra készültek volna. Selyemruhákat kaptunk, amivel a szél is nagyon szépen tudott játszani.

Az egész dekorációért odáig voltam, mindig olyan szép környezetet teremtenek ezekhez a fotózásokhoz, hogy teljesen át tudom élni a szerepem az adott témában. Ezen a fotózáson volt egy gyönyörű arany színű ló is, amihez hasonlót még sosem láttam, elvileg ez egy különleges fajtának számít. Az igazat megvallva én kicsit félek a lovaktól, amióta egyszer egy rálépett a lábamra és alig lehetett arrébb lökni, hogy leszálljon róla, de megpróbáltam legyőzni a félelmemet erre a kis időre, amíg elkészült pár fotó vele.

A fotózás végére tartogatták az igazán különleges hangulatú fotókat, méghozzá a füstös hátterűeket. Nem volt valami jó illata magának a füstnek, de ezekért a fotókért igazán megérte. Mit gondoltok?

Készítettem nektek egy rövidke kis videót is erről a napról. Fel is töltöttem a YouTube csatornámra ahol meg is nézhetitek, ha pedig nem szeretnétek lemaradni a további videóimról fel is iratkozhattok.

Remélem tetszett nektek ez a bejegyzésem is. Hamarosan egy új témával térek vissza. Elmesélem hogyan is kezdődött az én modell karrierem. Kíváncsiak vagytok rá?

Brigi

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük