Munka közben

Egy álmom vált valóra

Az előző évben megkaptam egy olyan munkát amiről bevallom őszintén már álmodoztam egy ideje. Nagy megtiszteltetés, hogy idén Benes Anita – a Daalarna esküvői ruhamárka tervezőnője – engem választott a legújabb Paradise kollekciójának egyik arcává.

Ez a munka összetettebb volt, mivel én vagyok már két éve a márka fittingmodellje is, ami azt jelenti, hogy az éves 60 darabos divatbemutatós kollekciót rajtam próbálják, igazítják, csiszolják addig amíg Anita és a csapata tökéletesnek nem találja. Ez egy nagyon izgalmas munka számomra, mert beleláthatok, hogy hogyan készül el egy ruha az alapoktól, emellett pedig, hogy ez a cég, hogyan fejlődik. Büszke vagyok, hogy vannak olyan márkái Magyarországnak amik külföldön is ismertek. Tudtátok, hogy a Daalarna ruháit több mint 20 városban világszerte megtalálhatóak?

Emellett két interjú is készült velem ezalatt. A Daalarna márka elindította egy éve a saját blogját ahol bevezeti az olvasóit a kulisszatitkaiba. Ebben kaptam én is szerepet, egyszer amikor bemutattak az olvasóknak, mint a márka fitting modelljét és arcát, másodszor pedig, amikor 5 kérdésre kellett válaszolnom az esküvőmmel kapcsolatban, ami persze még nincsen tervben de én már sok mindent elterveztem a “nagy” nappal kapcsolatban. Az egyszer biztos, hogy Daalarna ruhám lesz. 

A Daalarna ruhákban imádom, hogy Anita nagy figyelmet fordít a ruhák hátára, teljesen bele tudok szeretni egy-egy csipkés hátkivágásba. Minden alkalommal amikor ruhapróbán felveszem a ruhákat, rögtön megfordulok, hogy lássam, milyen háta van az adott ruhának, és gyönyörködök benne amíg lehet. Szeretem, mert kiemelik a hátam, a másik előnye pedig, az esküvőn a templomi szertartás alatt a vendégeknek van mit csodálniuk, amíg nem látják előlről a menyasszonyt.

Brigi

Egy hozzászólás

  • sklep internetowy

    Wow, incredible weblog structure! How lengthy have you been blogging
    for? you make blogging look easy. The total glance of your website
    is wonderful, let alone the content! You can see similar here sklep online

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük