Munka közben

Egy álmom vált valóra

Az előző évben megkaptam egy olyan munkát amiről bevallom őszintén már álmodoztam egy ideje. Nagy megtiszteltetés, hogy idén Benes Anita – a Daalarna esküvői ruhamárka tervezőnője – engem választott a legújabb Paradise kollekciójának egyik arcává.

Ez a munka összetettebb volt, mivel én vagyok már két éve a márka fittingmodellje is, ami azt jelenti, hogy az éves 60 darabos divatbemutatós kollekciót rajtam próbálják, igazítják, csiszolják addig amíg Anita és a csapata tökéletesnek nem találja. Ez egy nagyon izgalmas munka számomra, mert beleláthatok, hogy hogyan készül el egy ruha az alapoktól, emellett pedig, hogy ez a cég, hogyan fejlődik. Büszke vagyok, hogy vannak olyan márkái Magyarországnak amik külföldön is ismertek. Tudtátok, hogy a Daalarna ruháit több mint 20 városban világszerte megtalálhatóak?

Emellett két interjú is készült velem ezalatt. A Daalarna márka elindította egy éve a saját blogját ahol bevezeti az olvasóit a kulisszatitkaiba. Ebben kaptam én is szerepet, egyszer amikor bemutattak az olvasóknak, mint a márka fitting modelljét és arcát, másodszor pedig, amikor 5 kérdésre kellett válaszolnom az esküvőmmel kapcsolatban, ami persze még nincsen tervben de én már sok mindent elterveztem a “nagy” nappal kapcsolatban. Az egyszer biztos, hogy Daalarna ruhám lesz. 

A Daalarna ruhákban imádom, hogy Anita nagy figyelmet fordít a ruhák hátára, teljesen bele tudok szeretni egy-egy csipkés hátkivágásba. Minden alkalommal amikor ruhapróbán felveszem a ruhákat, rögtön megfordulok, hogy lássam, milyen háta van az adott ruhának, és gyönyörködök benne amíg lehet. Szeretem, mert kiemelik a hátam, a másik előnye pedig, az esküvőn a templomi szertartás alatt a vendégeknek van mit csodálniuk, amíg nem látják előlről a menyasszonyt.

Brigi

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük